Case studies vormen waardevolle content in de overwegingsfase van potentiële klanten. Met nieuwe case studies over onder andere  3D printen, 360 graden projectie, klantcommunicatiesystemen en document management leveren wij sterke content voor een marktleider in beeld- en documenttechnologie.

De kunst van de case study

De kunst van de case studie is om de uitdagingen en processen van organisaties te koppelen aan de mogelijkheden van nieuwe oplossingen. Dit vooral gezien vanuit de interne voorvechters. En dan zo verteld dat geïnteresseerden in dezelfde sector dit herkennen in hun eigen organisatie. ZIN regelt interviews en fotografie, schrijft de content en regelt desgewenst de vormgeving.

Van 3D printen in onderwijs tot klantcommunicatie in de energiesector

Wat brengt een HBO-onderwijsinstelling ertoe om te investeren in 3D printen? Hoe draagt de inrichting van klantcommunicatiesystemen bij aan verbeterde klantbeleving bij een energiebedrijf? Om dit te beantwoorden gingen wij op bezoek bij deze organisaties en spraken wij met managers en projectleiders. Binnen een vastomlijnd case study format  zorgen wij dat de juiste onderwerpen belicht worden. En met professionele fotografie zorgt ZIN dat woordvoerders en toepassingen perfect in beeld komen.

Meer weten over case studies voor jouw bedrijf? Klik hier en stel je vraag of neem direct contact op.