CONTENT MARKETING WERKT

85% GEBRUIKT CONTENT MARKETING 

Onderzoek geeft aan dat ruim  85% van de marketeers content marketing inzet. Waarom? Omdat het werkt! Het werkt omdat de klant het voor het kiezen heeft. Zinvolle informatie vormt de basis voor koopbeslissingen. Niet alleen in de buyer journey, maar ook in de customer journey wanneer de bestaande klanten besluiten te vertrekken, te blijven of om ambassadeur te zijn. Dat vraagt om constant contact door middel van content die vindbaar en relevant is. Maar hoe zorg je voor een consistente stroom aan content als iedereen massaal content in de markt zet? Daarvoor helpt ZIN Creatie uiteenlopende klanten met actuele inhoud voor websites, landingpages, nieuwsbrieven, case studies, whitepapers en social media. En dat doen we ook graag voor jou!

iStock_000037347658_570x380

CONTENT CREATIE

ZIN Creatie verdiept zich grondig in de business en de marktomgeving, komt met een voorstel en schrijft webcontent, nieuwsbrieven, mailingcopy, social media posts en videoscripts. Dat is hoe het werkt. Daarbij hoort ook projectmanagement zodat je als opdrachtgever echt ontzorgt wordt: binnen deadline, binnen budget en op maat van de behoefte. Zo houd je regie terwijl voortgang en kwaliteit van communicatieprojecten gewaarborgd zijn.

Elk project verloopt in een aantal stappen. Allereerst de Briefing & Brainstorm. Daarop volgt de Debriefing met Planning, Prijs en Aanpak. En dan gaan we het creatieve proces in. Het lijkt omslachtig, maar het bespaart serieus veel tijd en kosten in de creatieve en de finale fase. En dat is waar het in de praktijk vaak blijft steken in mooie plannen en stroperige uitvoering. Herkenbaar?

Voor het maken van sterke content werken we met de Content Driehoek. Dit is een bewezen model dat bij verschillende markten, mensen en middelen eindeloze variaties oplevert. Met gerichte content vertel je jouw verhaal en ben je relevant voor specifieke doelgroepen en stakeholders.

contentisking_isp-72224445-400x226

SLAGVAARDIGE PRODUCTIES

De productie van communicatiemiddelen vergt een keten van professionals die samen het perfecte plaatje maken waarmee je naar buiten wilt. Van interne opdrachtgever en communicatieafdeling tot ontwerpers, fotografen, videobedrijven, web-bureaus en meer. ZIN zorgt voor slagvaardige projectleiding en houdt iedereen op één lijn. Want als er één schakel in de keten niet meeschakelt valt het hele project stil.

ZIN Creatie levert:

  • Webteksten voor bedrijfswebsites (Nederlands en Engelstalig)
  • Webontwerp, webbouw, fotografie en video
  • Reguliere nieuwsbrieven inclusief redactie en informatiegaring
  • Bedrijfsbrochures en folders, inclusief vormgeving en fotografie, digitaal en gedrukt
  • Social Media Redactie en plaatsing (LinkedIn, Twitter, Facebook)
  • Bedrijfsfilms, videocases en animaties

Als verbindende schakel zet ZIN al jaren de schouders onder campagnes en acties. Dat doen we ook met veel plezier voor jouw organisatie!

iStock_000072101647_570x570