CONTENT MARKETING WERKT

85% GEBRUIKT CONTENT MARKETING 

Onderzoek geeft aan dat ruim  85% van de marketeers in de zakelijke markt content marketing inzet. Waarom? Omdat in de online wereld de klant het voor het kiezen heeft. Direct bruikbare informatie is de basis voor beslissingen tijdens hun klantreis. Niet alleen in de buyer journey, maar juist ook tijdens de customer journey wanneer je klanten besluiten te vertrekken, te blijven of om ambassadeur te zijn. Dat vraagt om constant contact door middel van content die vindbaar en relevant is. Hoe zorg je nou voor onderscheidende content als iedereen massaal content in de markt zet? ZIN helpt de meest uiteenlopende klanten aan overtuigende content met websites, landingpages, nieuwsbrieven, case studies, whitepapers en social media. Dat doen we ook graag voor jou!

iStock_000037347658_570x380

CONTENT CREATIE

Met een goede content partner zorg je voor kwaliteit en bespaar je tijd. Je houdt regie terwijl een professioneel resultaat gewaarborgd is. ZIN Creatie verdiept zich grondig, komt met een voorstel en schrijft webteksten, nieuwsbrieven, mailingteksten, social media posts, videoscripts en levert projectmanagement. Binnen deadline, binnen budget en op maat van de behoeften van je doelgroep.

Het ontwikkelen van unieke content voor website, social media, print of video begint met Briefing & Brainstorm. Daarop volgt een Debriefing met Planning en Aanpak. En dan gaan we het creatieve proces in. Het lijkt omslachtig, maar het bespaart serieus tijd en kosten in de creatieve en finale fase.

Inhoudelijk werken we vanuit de Content Driehoek. Dit is een bewezen model dat bij verschillende markten, mensen en middelen eindeloze variaties oplevert. Want ieder bedrijf is uniek. Met gerichte content vertel je jouw verhaal en ben je relevant voor specifieke doelgroepen en stakeholders.

contentisking_isp-72224445-400x226

SLAGVAARDIGE PRODUCTIE

De productie van communicatiemiddelen vergt een keten aan professionals die samen het perfecte plaatje maken waarmee je naar buiten wilt. Van interne opdrachtgever en communicatieafdeling tot ontwerpers, fotografen, videobedrijven, web-bureaus en meer. ZIN zorgt voor slagvaardige projectleiding en houdt iedereen op één lijn. Want als er één schakel in de keten niet meeschakelt valt het hele project stil.

Herken je dit: verschillende stakeholders die ieder vanuit hun eigen perspectief aan een project werken waardoor het vertrekpunt en het doel uit het zicht raken? Dat zorgt niet alleen voor schrikbarende verspilling aan tijd en geld voor discussies en correctieronden, maar maakt ook dat marktkansen gemist worden. En dat kost nog veel meer aan verloren omzet en potentiële klanten!

Als verbindende schakel zet ZIN al jaren de schouders onder campagnes en acties. Dat doen we ook met veel plezier voor jouw organisatie.

iStock_000072101647_570x570