CREATIEVE CONTENT MAAKT HET VERSCHIL

85% GAAT VOOR CONTENT MARKETING 

Ruim 85% van de B2B marketeers gaat voor content marketing. Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% in 2017 al content marketing inzette en dat daar dit jaar nog eens 15% bijkomt. Waarom deze enorme groei? Omdat in de online wereld de klant met een paar klikken kiezen kan. Bouwen aan vertrouwen en geloofwaardigheid zijn daarom de primaire focus in content marketing, zodat naamsbekendheid en leads het resultaat zijn. Maar hoe zorg je voor onderscheidende content als iedereen per strekkende meter content in de markt zet? ZIN helpt je bij het ontwikkelen van kwalitatieve content. Gemonitord en gericht op de verschillende fasen van de marketing funnel. Behoefte aan creatieve content?

iStock_000037347658_570x380

CONTENT CREATIE

Heb je eenvoudig niet de tijd of vaardigheid om het allemaal bij te houden? Zet een content specialist in die het allemaal voor je regelt. ZIN verdiept zich grondig in de business en de markt, bedenkt concepten en schrijft effectieve teksten.

Dan kun jij je op andere zaken richten, terwijl een professioneel resultaat gewaarborgd is: geschikt voor website, social media of video en gericht op je doelgroep met een onderscheidende positionering van je bedrijf. Dat begint bij een goed advies en een heldere aanpak.

Voor het ontwikkelen van relevante content werken we vanuit de Content Driehoek. Dit is een bewezen model dat bij verschillende markten, mensen en middelen eindeloze variaties oplevert. Want ieder bedrijf is uniek! Met goede content vertel je jouw verhaal en ben je relevant voor specifieke doelgroepen en stakeholders.

contentisking_isp-72224445-400x226

SLAGVAARDIGE PRODUCTIE

Creatie en productie van communicatiemiddelen vergt een keten aan professionals die samen het complete plaatje maken waarmee je de markt in wil. Van inhoudelijke experts, marketeers en communicatiemedewerkers tot ontwerpers, fotografen, videobedrijven, web-bureaus en meer. ZIN zorgt voor slagvaardige productie en houdt iedereen op één lijn. Want als er één schakel in de keten niet doorschakelt valt het hele project stil.

Als verschilende belanghebbenden vanuit hun eigen eiland aan het project werken, raken meer dan eens het uitgangspunt of het einddoel uit het zicht. Dat kost niet alleen veel verspilling van tijd en geld aan eindeloze revisieronden en discussies, maar zorgt uiteindelijk ook dat deadlines en marktkansen gemist worden. En dat kost nog meer geld aan verloren omzet.

Als aanjager en kartrekker halen we voor opdrachtgevers al jaren met veel plezier de kastanjes uit het vuur. Kunnen wij dat ook voor jouw bedrijf doen?

iStock_000072101647_570x570