HULP IN CONTENT MARKETING

85% ZET CONTENT MARKETING IN

Ruim 85% van de  B2B marketeers zet content marketing in. Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% in 2017 al content marketing inzette en dat daar in 2018 nog eens 15% bijkomt. Waarom deze sterke groei? Omdat in de online wereld de klant het voor het zeggen heeft. Bouwen aan vertrouwen en geloofwaardigheid is daarom de primaire focus in marketing, zodat voorkeur en leads de uitkomst van de marketinginspanningen zijn. Online Marketing vergt het consistent realiseren van klantwaarde en het tijdig in de markt zetten door middel van kwalitatieve content. Gemonitord en gestructureerd naar de klantreis. Van onbekend tot overtuigd ambassadeurschap. Behoefte aan hulp in content marketing? 

iStock_000037347658_570x380

CONTENT CREATIE

Websites, landingpages, sociale media, e-mailings en geprinte media vergen allemaal actuele en relevante content. Beschik je niet over de tijd of vaardigheid om het allemaal bij te houden? Zet een content specialist in die het allemaal voor je bedrijf of voor je klanten regelt.

ZIN verdiept zich grondig in je business en de markt, bedenkt concepten en schrijft effectieve teksten. Dan kun jij je op andere zaken richten, terwijl een professioneel resultaat gewaarborgd is: geschikt voor web, social of video en scherp gericht op je doelgroep en een duidelijke positionering.

Voor het ontwikkelen van relevante content werken we vanuit de Content Driehoek. Dit is een dynamisch model dat bij verschillende markten, mensen en middelen een eindeloze variatie oplevert. Want ieder bedrijf is uniek! Met sterke content vertel je precies jouw verhaal en ben je relevant voor specifieke doelgroepen en stakeholders.

contentisking_isp-72224445-400x226

CREATIE & PRODUCTIE

De creatie en productie van marketingmiddelen vergt een aaneenschakeling van professionals die samen het complete plaatje maken waarmee je als bedrijf de markt in wil. Van interne experts en marketeers tot communicatieafdelingen, ontwerpers, fotografen, web-bureaus, videobedrijven en meer. Samen vormt dit een virtueel team, over de grenzen van bedrijven en afdelingen heen, net zolang tot de productie gereed is.

Maar als iedereen op zijn eigen eiland aan het project werkt, raken vaak het oorspronkelijke vertrekpunt en het beoogde einddoel uit het zicht. Dat kost niet alleen heel veel tijd en geld, maar ook dat kansen gemist worden. En dat kost omzet.

ZIN levert projectleiding en houdt iedereen op één lijn. Als aanjager en kartrekker halen we al jaren met alle plezier de kastanjes uit het vuur voor onze opdrachtgevers. Hoe kunnen wij dat voor jou doen?

iStock_000072101647_570x570