Klanten Zincreatie

WAT KLANTEN ZEGGEN……

Ik ben zeer dankbaar dat Bart Stichting Metakids omarmt als goed doel. Naast dat hij een professionele sparringpartner is in marketing en communicatie draag hij significant bij aan de nieuwe stappen die wij maken op het gebied van online communicatie. Ook daarbuiten denkt hij graag mee en dat waardeer ik enorm!

Georgette BickerManager Communicatie Stichting MetakidsStichting Metakids - Fondsenwerver metabole ziekten

What I am happy about the most is great questions during briefing, clear debrief and timelines and great expectation management. The overall smooth communication of Bart with teams and stakeholders works really well for us.

Tolga ÇatalkayaMarketing Communications Executive Ricoh Europe BVRicoh Europe

Bart is een gedreven communicatieprofessional, die zowel op operationeel als strategisch niveau een waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie. Hij heeft een scherpe helikoptervisie, is sterk in het vertalen van beleid naar concrete middelen en stelt zich op als een volwaardig partner voor de organisatie. Operationeel springt Bart eruit vanwege zijn creativiteit, passie voor schrijven en organisatietalent. Hij ontzorgt ons letterlijk in de projecten die hij leidt, waardoor we die in alle vertrouwen uit handen durven te geven.

Annemiek VerheulMarketing Projectmanager ORTEC

De toegevoegde waarde van Bart is inleven. Inleven in het domein waarin wij ons bevinden, zodat hij mee kan denken welke boodschap we aan welke doelgroep over willen brengen en dit trechteren naar de kern van de zaak. Maar ook inleven in de ontvanger, waardoor hij als geen ander in staat is om complexe materie zo weer te geven dat deze voor iedereen begrijpelijk is. Voor ons is hij geen tekstschrijver, maar een externe communicatiemedewerker!

Bas BeelenCustomer Marketeer Business Imaging GroupCanon Nederland

Waar wij ideeën over marketing en positie in de markt hebben, weet Bart dit om te zetten in actieve marktbenadering en gefundeerde markpositionering. Zijn begeleiding is hands-on en betrokken ontzorgend, zodat we gezamenlijk verder kunnen bouwen aan onze internationale merknaam en exposure.

Henri de BoerManaging Directorhttp://www.eurosilo.com

De film voor Metakids straalt precies uit wat ik wilde uitstralen. Heel bijzonder is dat Bart precies aanvoelt hoe ik over iets denk en het direct in een verhaal met een kop en een staart kan verwoorden. Luisteren naar de nuance, die goed uitleggen én toepassen in het project, dat is echt kenmerkend wat mij betreft.

Nathalie Michielsens - GrassoDirecteurStichting Metakids - Fondsenwerver metabole ziekten

Zonder twijfel zeg ik: betrouwbaar, kritisch en alle aandacht. Bart is een vakman die weet waar hij over praat. Zijn kijk op mijn manier van werken en de wereld waarin ik opereer heeft tot een treffend verhaal geleid dat ik zelf niet had kunnen schrijven.

Irma PouwHR ProfessionalPOUW HR Advies

Hecht partnerschip met Bart, zowel op strategisch als creatief niveau, maakt wij als agency doorgroeien naar de positie die wij hebben willen! De nieuwe positionering en webcontent maakt dat wij door de juiste klanten gevonden en gevraagd worden. Met Bart aan tafel ga ik met alle plezier uitdagende producties in.

Leon ToesetCreative DirectorSKIPP Marketing in Motion

ZIN Creatie maakt z’n naam waar! Voor ons heeft Bart de afgelopen jaren op creatieve wijze veel rake zinnen geformuleerd. Hij leeft zich in, maakt zich de materie eigen en daar rollen dan Engelstalige teksten uit die ons technisch jargon doorbreken. De goede projectbegeleiding maakt dat we graag met hem en zijn bedrijf  aan onze naam als global market leader bouwen.

Jaap RuijgrokConsultant Business Development ESI Eurosilo

Onze nieuwe website spat van het scherm af. Bart heeft ons geholpen structuur en duidelijkheid aan te brengen in wát wij vertellen wilden en hoe dat verteld moest worden. Vervolgens zorgde hij ook dat het web-ontwerp hierop aansloot door perfecte samenwerking met de web/bouwer.

George RolversTeam Time Trainingen