Bedrijfsbrochure FirstEnergy

Brochure FirstEnergy

Met de nieuwe bedrijfsbrochure van de Europese vestiging van FirstEnergy introduceren wij de vestigingsplaatsservices voor bedrijven die een locatie in Amerika overwegen. Geheel in de huisstijl van het Amerikaanse Fortune 500 energiebedrijf, maar geschreven voor de Europese markt. Hiermee komen we tegemoet aan de wens om documentatie te hebben die aansluit op voorkennis en vraagtekens bij Europese bedrijven als het gaat om de introductie van FirstEnergy en de ondersteunende diensten.

Economische ontwikkeling

FirstEnergy heeft een verzorgingsgebied dat 5 staten beslaat: Ohio, Pennsylvania, West Verginnia, Maryland enNew Jersey. Voor Amerikanen is dit volstrekt duidelijk, de gemiddelde Europeaan heeft echter geen idee waar deze staten zich bevinden. Daarnaast houdt FirstEnergy zich actief bezig met economische ontwikkeling in haar regio. Dat een energiebedrijf zich met economische ontwikkeling bezighoudt, is ook niet vanzelfsprekend voor Europese gesprekspartners. In de brochure leggen we uit dat het publieke domein in Amerika oorspronkelijk zeer beperkt was en dat het stimuleren van economische ontwikkeling aan de markt werd overgelaten. In de laatste 10 jaar hebben de inspanningen van FirstEnergy ruim 100.000 banen en 29 miljard aan kapitale investeringen opgeleverd.

Cruciale kennis

De vestiging in Europa biedt toegang tot regionale data in de VS en biedt volledige begeleiding bij vestigingsplaatsonderzoek. Dit gaat in nauwe samenwerking met professionals van het Economic Development team ter plaatse. Zij kennen regelgeving, bestuurders, projectontwikkelaars, kennisinstituten en zakelijke netwerken. ‘Meet people who know people’ is de propositie van de diensten.