INTERIM COMMUNICATIE

Projectleiding in marketing en communicatie

Als organisatie sta je voor de uitdaging de juiste boodschappen via de juiste middelen in de markt te zetten. Dat vergt kennis en sturend vermogen. En het belangrijkste: verbinding tussen interne en externe partijen. Slechte aansluiting leidt tot gemiste deadlines, meerkosten en falende projecten. Herkenbaar? Zet een externe professional om de zaak in beweging te krijgen.

Direct inzetbare expertise

Met ZIN Creatie haal je 18 jaar expertise in huis. Direct inzetbaar en betrokken als Part of the Team. Daarmee beschik je over een ‘Go to person’: vindbaar en verantwoordelijk. Uniek is de reikwijdte: van analyse en aanpak tot creatie en uitvoering. Simpelweg betekent dit dat missie en doelgroep al terug te vinden zijn in de eerste zin op je website of in de nieuwe pay off, maar ook in huisstijl en beeldtaal. Hands on én helicopter view in één slagvaardige professional.

Contentspecialist en marketing creatief

Communicatieregisseur Bart Koster heeft een business achtergrond als product manager en marketing manager, plus bewezen ervaring in multidisciplinaire projecten als zelfstandig communicatieprofessional. Hij praat net zo makkelijk met directie en business owners als met ontwerpers, filmmakers en webbouwers. Onlangs rondde hij de Post HBO Digital en Online Marketing aan de Beeckestijn Business School af. Centraal staat inhoudelijke waarde: Bart vertaalt gedachtegoed, expertise en waarde in geslaagde projecten. Lees wat klanten hierover zeggen.

dewdrops-isp-5957821-447x290