INTERIM COMMUNICATIE

Verbindende factor

Als bedrijf sta je voor de uitdaging de juiste boodschappen via de juiste middelen in de markt te zetten. Binnen deadline en binnen de scope van het project. Dat vergt inzicht, regie en sturend vermogen. En het belangrijkste: verbinding tussen alle interne en externe partijen. Zodat alles bij elkaar in een sterk geheel resulteert. Gebrek aan verbinding leidt tot het missen van deadlines, forse meerkosten en falende projecten. Herkenbaar?

Direct inzetbare expertise

Met Bart Koster van ZIN Creatie haal je 18 jaar expertise in huis. Modulair inzetbaar en volledig betrokken als Part of the Team. Daarmee heb je een ‘Go to person’ die verantwoordelijk en vindbaar is. Uniek is daarbij de volledige reikwijdte: analyse, aanpak, concept én creatie. Simpelweg betekent dit dat de missie en doelgroep al terug te zien zijn in de eerste zin op je website of in de nieuwe pay off, maar ook in je huisstijl en beeldtaal. Bespaar kosten: neem direct contact op. 

Content manager en marketing creatief

Bart heeft een business achtergrond als product manager en marketing manager, plus ruime ervaring in multidisciplinaire projecten als zelfstandig communicatieprofessional. Hij praat net zo makkelijk met directie en business owners en als met grafisch ontwerpers, filmmakers en webbouwers. Onlangs rondde hij de Post HBO Digital en Online Marketing aan de Beeckestijn Business School af. Centraal staat inhoudelijke waarde: Bart schrijft en vertaalt gedachtegoed, expertise en waarde in geslaagde projecten. Lees meteen wat klanten hierover zeggen.

dewdrops-isp-5957821-447x290