INTERIM COMMUNICATIE

Verbindende schakel

Organisaties staan voor de uitdaging de juiste boodschappen via de juiste middelen in te zetten. Dat vergt actuele kennis en sturend vermogen. En het belangrijkste: verbinding tussen interne en externe partijen. Slechte aansluiting leidt tot gemiste deadlines, meerkosten en falende projecten. Herkenbaar?

Direct inzetbare expertise

Met Bart Koster haal je 18 jaar expertise in huis. Direct inzetbaar en  betrokken als Part of the Team. Daarmee beschikt de organisatie over een ‘Go to person’: vindbaar en verantwoordelijk. Uniek is de reikwijdte: van analyse en aanpak tot toepassing en monitoring. Simpelweg betekent dit dat missie en doelgroep al terug te zien zijn in de eerste zin op de website of in de nieuwe pay off, maar ook in huisstijl en beeldtaal.

Contentspecialist en marketing creatief

Bart heeft een achtergrond als product manager en marketing manager, plus uitgebreide ervaring in multidisciplinaire projecten als zelfstandig communicatieprofessional. Hij praat net zo makkelijk met directie en business owners als met ontwerpers, filmmakers en webbouwers. Onlangs rondde hij de Post HBO Digital en Online Marketing Beeckestijn Business School af. Centraal staat inhoudelijke waarde: Bart vertaalt gedachtegoed, expertise en waarde in geslaagde projecten. Lees wat klanten hierover zeggen.

dewdrops-isp-5957821-447x290