Online video productie

Online video is razend populair. Samen met de videomakers van SKIPP waren we er in de afgelopen maanden druk mee. Op locatie met acteurs, incompany met medewerkers. Van echtscheiding en Fintech tot maatschappelijk onderzoek en multifunctionele printers. In alle sectoren stijgt de vraag naar betaalbare en kwalitatief sterke video’s en animaties. Maar hoe vertel je precies het goede verhaal in slechts 2 minuten?

Message in a bottle

In de afgelopen maanden hebben we het allemaal over tafel gehad. Van specialistische expertise en ambachtelijke vaardigheden tot roller coasters van innovatietrajecten. En om eerlijk te zijn: dat maakt het werk ook superinteressant. Video en animatie zijn een schitterend middel om de wereld van de een te introduceren in de wereld van de ander. Alleen moet alles wel door een bottle neck van 1 a 2 minuten gaan. Een kerstboom overdwars, met slingers en ballen erin, gaat echt niet passen. Scoren binnen de online aandachtscurve van de kijker is precisiewerk. Daar weten de teams bij onze opdrachtgevers inmiddels ook alles van. Wij helpen ze met een methodische aanpak.

Vijf stappen voor online video

Vanuit jarenlange praktijk, o.a. bij A-merken en big corporates, hanteren wij een bewezen succesvolle aanpak van vijf stappen. Dit is een stapsgewijs GO/NO GO proces dat we samen met elke opdrachtgever doorlopen. Simpel en logisch, maar voor velen toch nog onbekend terrein.

  • Briefing & brainstorm
  • Debriefing
  • Scriptontwikkeling
  • Draaidagen en animatie
  • Editing en oplevering

Per fase zit er nog een scala aan details achter om te zorgen dat we in een soepel proces naar de finish gaan. Wil je echt even meer weten? Bel 06 – 5376 5392 of mail gewoon even bart@zincreatie.nl