PRIVACYVERKLARING

juni 2018: ZIN Creatie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

ZIN Creatie
Bart Koster
Adres: Bloemendaalseweg 139 – De Verdieping, 2026 CH Bloemendaal
Mail: bart@zincreatie.nl

Bescherming van je persoonsgegevens

ZIN Creatie neemt de privacy van persoonsgegevens serieus en gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens, ook zonder privacy wetgeving. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Het gebruik is daarbij in overeenstemming met Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht. Ze zullen alleen aan derden ter beschikking worden gesteld indien deze betrokken zijn bij de uitvoering van de afgenomen diensten.

Persoonsgegevens die ZIN Creatie verwerkt

ZIN Creatie verwerkt je persoonsgegevens als je gebruik maakt van de dienstverlening zoals tekstschrijven, projectleiding en advisering, maar ook omdat je deze gegevens zelf aan ZIN Creatie verstrekt hebt.

Waarom en hoe gebruiken wij de persoonsgegevens?

Persoonsgegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende redenen:

  • Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief dan gebruiken we voor- & achternaam en je e-mailadres om je periodiek te informeren over diensten en projecten.
  • Jouw e-mail adres en telefoonnummer worden gebruikt om contact met je op te nemen als dat nodig is voor de dienstverlening en samenwerking.
  • Betalingsgegevens (bankrekeningnummer) worden alleen gebruikt om facturen aan klanten te sturen en betalingen aan opdrachtnemers  te verrichten.
  • Bij het gebruik van ons contactformulier worden je naam, e-mailadres gebruikt om contact met je op te nemen. Deze gegevens worden opgeslagen op de webserver van onze website en zullen elke maand worden opgeschoond.

Hoe worden persoonsgegevens  bewaard?

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Indien jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief dan zullen je persoonsgegevens dezelfde dag uit het systeem worden verwijderd. Gegevens van inactieve relaties worden maximaal 2 jaar bewaard. Om aan de wettelijke verplichting te voldoen bewaren we de gegevens in de boekhouding tenminste 7 jaar. Indien wettelijk verplicht, zal ZIN Creatie deze gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar houden.

Delen van persoonsgegevens met derden

ZIN Creatie deelt vastgelegde persoonsgevens alleen als dat noodzakelijk is voor de te leveren diensten en projecten, tenzij voldaan moet worden aan een eventuele wettelijke verplichting. Als er gegevens zijn achtergelaten voor informatieverstrekking via e-mail of nieuwsbrief worden deze gegevens niet ter beschikking van derden gesteld.

Beveiliging van persoonsgegevens

Kunstlijn heeft passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen misbruik, verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Mocht je het idee hebben dat jouw gegevens toch niet goed zijn beveiligd of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via webmaster@kunstlijnhaarlem.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt op elk moment het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Ook heb je het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ZIN Creatie. Laat het eenvoudigweg weten per mail: bart@zincreatie.nl of per telefoon: 023 – 537 12 87.

Sociale Media

Het is mogelijk dat je berichten van de ZIN Creatie website deelt via Social Media. Dit kan door gebruik te maken van de aanwezige Social Media (deel) opties op de website:

Twitter, Linkedin, Google+ en Facebook

Lees de privacy verklaringen van deze Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Links naar externe websites

Op onze website en Social Media uitingen komen verwijzingen voor naar andere websites. Door op zo’n link te klikken ga je naar een website buiten de invloed van ZIN Creatie. Het kan zijn dat deze andere websites ook gebruik maken van cookies. Lees daarom de privacy verklaringen en het cookiebeleid van deze websites om te weten hoe zijn omgaan met privay.

COOKIEBELEID

ZIN Creatie gebruikt op de website analytische- en tracking-cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in je browser. Deze cookies worden gebruikt om de website naar behoren te laten functioneren. Daarnaast plaatsen we cookies die je bezoekgedrag bijhouden zodat wij de website kunnen verbeteren. Daarvoor wordt Google Analytics en Stat Counter gebruikt.

Omdat er ook links staan vermeld van social media bedrijven zoals Facebook Instagram, Twitter, Linkedin, Google+ en Pinterest worden ook door deze platforms cookies opgeslagen.

ZIN Creatie maakt geen gebruik van Google Adwords of Google Adsense.

Wijzigingen

Indien wijzingen in het privacybeleid worden doorgevoerd, zal dit direct in de actuele privacyverklaring worden aangegeven.

Deze privacyverklaring is per juni 2018 opgesteld en geldt tot de eerstvolgende datum van aanpassing.