Bij specifieke expertise en speciale doelgroepen, zoals woningcorporaties, biedt online marketing ideale kansen om conversie en leads te realiseren. VanderVeen Consult is al jaren een vertrouwde partij voor grote woningcorporaties bij het ontwikkelen en invoeren van inkooptrajecten. De contacten zijn intensief en persoonlijk, want het gaat om zeer grote financiële en sociale belangen.

Expertise ontsluiten

De van oudsher traditionele sector staat onder grote druk. Inkooptrajecten raken de kern van woningcorporaties: de zorg voor betaalbare huurwoningen en leefbare buurten. Om hieraan te beantwoorden is veel expertise nodig. De stap naar online maakt het mogelijk om de expertise bij VanderVeen Consult breder beschikbaar te stellen in een kennisintensieve markt. Want om vraag-gespecificeerd aan te besteden is de juiste inzet van het UAV-GC contract nodig. Ook verandert de bouwtechniek steeds sneller terwijl de traditionele aanbestedingsmethoden steevast de tijdlijn van jaarbudgetten overschrijden. Kortom, specifieke kennis en informatie hebben een grote relevantie. En dan zijn we online aan het goede adres.

Conversie

Samen met communicatiebureau Indrukwekkend nemen we de website van VanderVeen fors op de schop. Het doel verschuift van informeren naar converteren: downloads van kennisdocumenten en informatieaanvragen, bijvoorbeeld voor workshops en kennissessies.

 Meer weten over dit project? Neem contact op!