Na eerdere ervaringen met contentschrijvers is Bart een verademing om mee te werken. We hadden voorheen altijd veel werk om teksten aan te passen, maar Bart slaagt er steeds in een heldere boodschap te schrijven die voelt alsof het uit ons hart komt!

Maurice Blonk, Directeur Blozo

Voor mij en veel van mijn collega’s voegt Bart veel waarde toe die wij niet in huis hebben. Hij helpt ons aan relevante content voor belangrijke contactpersonen met stukken die echt de essentie voor de lezer raken.

Valery Bartels, Value Proposition Specialist van Canon

Met de vorige tekstschrijver zijn wij gestopt, onze mensen haakten gewoon af. Toen we met Bart gingen werken voor een whitepaper en vakinhoudelijke blogs zeiden ze: ‘Ja, maar dít is ons verhaal!’

Wilfred de Roos, Managing Partner, Hovingh & Partners

B2B is een specialisme en relevant zijn is de basis van leadgeneratie. Aan Barts teksten zie je dat hij in de marketing gewerkt heeft. Hij begrijpt klanten én klanten-van-klanten. Dat vind je niet veel bij tekstschrijvers!

Alexander Neijboer, Marketing Strateeg / Commercieel directeur, Li Moon

Vraag om voorbeelden

Met meer dan 50 case studies, websites, blogs, landingspagina’s, whitepapers en social media content is ondoenlijk om alles op de website te plaatsen. Laat weten waar je meer van wilt zien en ik stuur je links en een toelichting, OK?

Wil je weten wie ik ben en wat mijn kijk is op jouw situatie? Bel gewoon! Dat is het makkelijkst. Een bespreking met een kop koffie is natuurlijk helemaal leuk. Met gepaste afstand kom je dan sneller tot elkaar. Tot later!

Spreken

CONTACTGEGEVENS

T: 023-5371287
M: 06-5376 5392
E: bart@zincreatie.nl

Verbinden

SOCIAL MEDIA

Laten we elkaar volgen, samen komen we verder!

Langskomen

KANTOORADRES

Hofstede Sparrenheuvel
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal