CONTENT MARKETING WERKT

85% GEBRUIKT CONTENT MARKETING 

Volgens onderzoek houdt ruim 85% van de B2B-marketeers zich bezig met content marketing. Waarom? Omdat het werkt. Content marketing werkt omdat de klant het voor het kiezen heeft. Relevante informatie vormt de basis voor aankoopbeslissingen. Zowel in de Buyer Journey als in de Customer Journey wanneer je bestaande klanten besluiten te vertrekken of om ambassadeur te zijn. Dit vraagt om constant contact door middel van goede content. Maar hoe zorg je voor onderscheidende content als iedereen al massaal content in de markt zet? ZIN Creatie biedt toonaangevende klanten Content-as-a-Service met pakkende inhoud voor websites, landingpages, nieuwsbrieven, case studies, whitepapers en social media. Want marketing is één ding, maar schrijven is een ander ding. Herkenbaar?

iStock_000037347658_570x380

CONTENT CREATIE

ZIN Creatie verdiept zich in de business en de marktomgeving, komt met een voorstel en schrijft webcontent, nieuwsbrieven, mailingcopy, social media posts en videoscripts. Dat is hoe het werkt. Daar hoort ook projectmanagement bij zodat jij als opdrachtgever echt ontzorgt wordt. Zo houd je regie terwijl de voortgang en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Elk project verloopt in een aantal stappen. Allereerst de Briefing & Brainstorm. Dan Debriefing, Planning, Prijs en Aanpak. Vervolgens gaan we het creatieve proces in. Deze volgorde bespaart serieus veel tijd én kosten in de creatieve en de finale fase. En dat is precies waar het in de praktijk vaak blijft steken: tussen aansturing en onhandelbare uitvoering. Herkenbaar?

Voor sterke content werken we met de Content Driehoek, een bewezen model dat bij verschillende markten en middelen eindeloze variaties oplevert. Met gerichte content vertel je jouw verhaal en ben je relevant voor specifieke doelgroepen en stakeholders.

contentisking_isp-72224445-400x226

SLAGVAARDIGE PRODUCTIES

Communicatiemiddelen produceren doe je vast niet elke dag, maar het vergt een keten van professionals die samen het perfecte plaatje maken waarmee je naar buiten wilt. Van interne opdrachtgever en communicatieafdeling tot ontwerpers, fotografen, videobedrijven, web-bureaus en meer. ZIN houdt iedereen op één lijn en zorgt voor slagvaardige projectleiding. Want als er één schakel in de keten niet meeschakelt valt het hele project stil.

ZIN Creatie levert:

  • Webteksten voor bedrijfswebsites (Nederlands en Engelstalig)
  • Webontwerp, webbouw, fotografie en video
  • Reguliere nieuwsbrieven inclusief redactie en informatiegaring
  • Bedrijfsbrochures en folders, inclusief vormgeving en fotografie, digitaal en gedrukt
  • Social Media Redactie en plaatsing
  • Bedrijfsfilms, videocases en animaties

Als verbindende schakel zet ZIN al jaren de schouders onder campagnes en acties. Dat doen we ook met veel plezier voor jouw organisatie!

iStock_000072101647_570x570